foten.

får man reklamera vädret?? det tok hagla ute. tur man har varit ute idag redan.. det låter på fönsterbrädan så det är nog inge skönt att vara ute..

jag minns mitt första hagel. som jag komemr ihåg.. jag var ute och ritade med asfaltpennorna. och det började hagla. jag tok sprang till pappa. tror jag nästan hade tårar. men han förklarade lungt att det var hagel, och varför det blir hagel osv... sedan gick jag nog in eller följde efter pappa, som jag gjorde när jag tyckte nått var otäckt..

men åter till vädret. dagen började så fin så fin.. sen började det små regna. och nu detta!! huvva.

var föresten och åt på piccolo idag med lisbeth. mumma.. vi satt nog där närmare 2 & ½ timme.. satt och prata. det var en trevlig person som jobbade.. busade med edwin. och hjälpte mig så när vällingflaskan inte fick plats i micron för kunder..

och nu övergick vädret till snö/regn..

men måste nämna navet.. när vi kom gick bussen. inte för att vi hade bråttom. så jag satt mig ner på bänkarna de har när man väntar på bussen. och edwin i vagnen framför mig.. det kom två invandrar kvinnor. den ena sätter sig ner brevid mig och den andra brevid henne. och de tänder varsina sigaretter!!!! blev lite irreterad. jag flyttade mig lite. men då började det blåsa så allt kom på oss. då fick jag nog och gick iväg.. invandrarkvinnorna kollade på mig som jag vore knäpp när jag gick... men jag vill inte att de skulle röka sina cancerpinnar mitt upp i oss. vi var ändå där först.. men jag gick. tänkte om de kommer hit så blir jag galen.... och den ena av dessa kvinnor brukade gå i grovsoporna på 16 och rota. man kan förstå att jag var irreterad...

och nu slutade nerderbörden...

och en liten glasbit har jag i foten oxå. blir irreterad på den oxå. katterna rev ner ett glas i natt. när edwin vaknade kvart i sex och ville ha välling tog jag tofflorna på mig. visste inte vart de hade rivit ner glaset. kom in i köket och mitt saftglas var det som hade råkat illa ut.. värmde edwins mat. gav han flaskan. gick på toa i vanlig ordning, medan jag var därinne hämtade jag sopen och började sopa allt glas... gick och lade mig igen efter jag tagit emot edwins flaska..

klev upp imorse. och fick två glassplitter i fötterna. alltså när jag var i köket.. eller först fick jag en men såg ingen. så tänkte att den försvann väl. ofta kan man kliva på en glasbit utan att den biter sig in i huden.. jaja. sen när vi typ skulle åka så klev jag på en till.. såg den inte, men kände att den var i huden. skavde liksom. men då kom jag på idéen att tvätta foten. vilket jag gjorde.. såg en liiiten bit. tog fram pinsetten men klanten som jag är så råkade jag trycka in glasbiten med tummen. men den fastnade på tummen, som tur var. så då fick jag använda pinsetten där istället. mycket behändigare ;) sen såg jag att där jag fick första biten var röd.. det gjorde ont när jag gick så jag tog på ett plåster. vilket han lossna påvägen till skorna.. men skit samma tänkte jag.. efter de ca 3 timmarna på piccolo så gjorde det ont när jag gick, vilket inte hade gjort när jag gick dit..

så nu ska mamma och lea komma. och medan mamma är här ska hon få operera min fot. och ta ut den lilla glasbiten. mamma ringde även och fråga om jag hade ätit. vilket jag inte har än. så hon skulle ta med sig våfflor ;) inte för jag är så förtjust i våfflor men slipper göra mat :P de höll på att göra och det blev massa över..

men knäpp katten jag har då. imorse när jag höll på att sopa glaset så springer och stannar morrisen precis på allt glas.. men hon verkar inte fått i sig nått, som tur är.. deras tassar ska kunna klara av att gå på vast, i viss mån då..

edwin fick gosdrasan från libero idag. en mycket mjuk sak.. så nu har han tre gosetrasor :P tänkte nu kan man ha en liggandes i vagnen och en i sängen jämnt.. slippa flytta runt allt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0