leksaker.

jag måste skriva en snabbis innan vi beger oss till kyrkis. edwin fick nya jacka i lördags. en toppen jacka. dock så är mudden vid ärmarna lite trång så man får kämpa den på. men när den sitter så sitter den ;)

i alla fall. efter vi varit på kalas igår så åkte vi till pappa. skulle kolla om legot låg där. ochd et fann vi. så nu har vi en kartong med duplolego på köksbordet. bra start på det. kan man köpa brandstation, polissatation och sånt sen. dock så kanske han är för liten med att bygga. men leka med bitarna är en hit ;)

och lego är inte det enda som ligger på bordet. har två stycken papperspåsar på bordet fulla med leksaker. hittade en kartong hos pappa, som botten lossnade på. full med babyleksaker som martin had enär han var liten plus massa band. sånadär sagoband med bok. och om man kolla på alla leksaker. jag är impad. det är endast nån enstaka grej det saknas grejer till. och typ sex stycken puzzel, sånna med knopp. och de gillar han leka med. de vi har. så nu har han fler.. och dessa puzzel fanns alla bitar till. och några brio-leksaker. som fortfarande säljs.. jaa, massa leksaker.

martin satt i förrådet hos pappa. och grejade med alla hans leksaker. som edwin kommer få när han blir äldre. han liiite för liten för vissa grejor..

nu ska jag göra oss klara så ska vi gå på kyrkis. sen när vi kommer hem kanske vi ska till IKEA och köpa nån back edwin kan ha legot i. och så ska jag göra ren alla leksaker när vi kommer hem. så lilleman kan leka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0