overall.

jag måste nog säga att jag gjord en dum grej. jag satte edwins ratt på hans säng. vill inte ha den på vagnen nu när det snö eller är allmänt kallt. i alla fall, vad gör edwin nu när han ska sova??? joo, leker med ratten. det hörs i alla fall att han är vaken. går inte att ta fel..

edwin fick inviga sin overall idag. inte för det var kallt men all snö.. men gjorde han nånting då? nää, satt på sin lilla rumpa på backen. inte ett enda krypsteg. gick litegrann med hjälp, det får man väl vara nöjd med i alla fall. trodde han inte skulle gå alls eftersom han hade skor på sig. men det gick nog ganska bra att gå ändå. men efter varje steg han tog desto mer snö under skorna. det blev helt enkelt platåskor :P

och så drog jag ut edwin när han var trött så långvarig ute blev vi inte. träffade E&Z&A. Z åkte pulka. insåg att edwin måste få en pulka, borde bli lättare att dra istället för vagnen. vi får se. men en pulka ska han få nån gång i alla fall. och jag trodde vi skulle ha bråk när overallen åkte på. men inte då. han satt så lugnt i mitt knä när både skor och overall kom på.

när vi kom in blev det mat för han och sedan sängen. och nu har lilleman nog somnat. för ingen ratt låter och det är sovtyst därinne.

det är ganska facinerande hur mycket snö det kan komma på en natt! inte för jag gilla snö och allt som har med det att göra. men rätt så coolt med mängden på snart ett dygn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0