ute- och innelek.

idag blev det utgång med E&Z&A. tog skorna på edwin vilket han klev ur hela tiden. de satt inge bra. får nog köpa nya.. men tror vi väntar lite eftersom han kommer snart att gå på riktigt.. tog på lilleman mokasinerna istället. så han i alla fall kunde stå upp i klätterställningen. sen fick jag lyfta han runt.

vi följde med de in sen till dem. där pojkarna lekte på. edwin tyckte det var roligt med alla leksaker. han blev trött men kom in i andra rycket när han fick tutten. E gav han lära-gå-vagnen. vilket han älskade att gå vid. han lös som en liten sol och fort gick det. efter ett par turer blev han trött. och det var då det hände. vet inte vad han skulle gö. gå ett steg eller något. men föll framstupat framåt. utan att ta emot sig. munnen tog i golvet först med en duns. det blev så klart grin. E tog upp han och så satte vi oss i soffan. då upptäckte jag massa blod. men fann inte vart de kom ifrån och sluta det ville det inte. kom en fläck på edwins body och två fläckar på min tröja. E hämtade vatten i flaska som vi fick låna för stunden. då blev det mycket bättre för den lille. antagligen svalt och skönt. vi klädde på oss och gick hem.

hann inte ens hem inna lilleman sov. kom hem där pappan i familjen städade för fullt. och det blev så fint :P edwin vaknade inte ens av damsugaren. han vaknade lagomt tills mamma och pappas mat var klar. han fick ett rån att tugga på medans. kollade hans mun vid ett senare blöjbyte. och såg att överläppen har en spricka i sig som är rätt så stor. framtänderna nere bredd. och tandköttet ovanför framtänderna fick sig en spricka oxå. och så på överläppen igen fast längre ner, mot gomen, fast inte riktigt längst ner. tur som är så var det bara ett större sår så förhoppningsvis är de andra borta imorgon redan. i alla fall det andra som han fick på läppen..

ikväll så har jag och edwin inte gjort så mycket, som vanligt. sett tv och busat på i vanlig ordning. imorgon gör vi birsta. ska handla present till kusinbarn som ska firas på söndag och en varmare jacka till edwin. ska kolla på brandworld, annars har jag sett en på lindex. i alla fall lindex i stan, så den bör finnas i birsta oxå. och så kanske vi ska på hockey. vi har fortfarande barnvakt imorgon. så vi ska passa på att gå på hockey, tror jag. och sen tror jag det  blir filmkväll.

men nu blir det sängen. hittat ett nytt spel på telefon som jag blivit beroende av. ett av de spelen som finns på telefonen när man fick den. jag kan inte ladda ner nå appar. så störande. och nu har det kommit nån ny uppdatering till telefonen oxå men med det innebär det att allt jag har på telefonen försvinner. inte på minneskortet men telefonboken, sms´n, alla appar. jaa. inte för det är nå viktigt men lite störande tycker jag bara...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0