Sömn och hosta.

min lilla son slocknade som en stock. en middagslur uteblev idag. han vaknade så sent idag vid nio. och vi åkte hemifrån vid ett. skulle handla lite till divan och tandkräm till sjukhuset. sen lämna varorna till divan, inte tandkrämen dock. sen raka vägen till sjukhuset. edwin somnade en snabbis i bilen. men kunde direkt inte lämna han i bilen. så vi fick ta upp han. han halv sov på pappans axel/famn. men lagomt till hissen vaknade han riktigt. var på sjukhuset nästintill två timmar som vanligt. pratade och ditten och datten. lite saker som ska fixas på utsidan kom upp. och måste säga att tanten brevid är virrigare än virrigast. och hon påstår att hon får komma hem imorgon, hmm. fast samtidigt så är hon väl frisk från denna avdelning i alla fall, kanske inte i huvudet. vilket de inte tar upp denna avdelning..

och jag har även sett jätte blåmärken idag. stora som jag vet inte vad. tänk er blåmärken över hela armen kanske. och mörka som bara den, svart bland annat. men hon kändes mycket gladare idag. det gjorde mig glad. tänk vad ett leende kan göra. och man ser en person mår bra.

imorgon kväll ska jag på ljuspartygrejs i bergsåker/selånger. men känns lite oroligt över att de nu kommit på att man måste visa att man betalt, kvitto med andra ord. och vi har ingen skrivare. men tror det löst sig ändå. skicka en kopia som ska skrivas ut och så får jag den på platsen imorgon. så det löser sig nog. annars kommer jag få dåligt samvete eftersom det är martin som så snällt betalt till mig, och så får man inte komma in. även att det står hans namn på det som kommer kopieras, men tror det inte är nån fara. får väl säga att man blev bjuden, vilket jag blir..

åter till min son. hans hosta har blivit omöjlig när han sover. men hoppas på att han får sova. men jag är tveksam. jag kommer om inte annat kunna sova. kommer vakna av hans hosta. väkte han förrut och gav han hostmedicin. men verkar som den inte hjälper. och huvudet ligger han högt med. det var nästan borta när han somnade sittande i mitt knä. men så kan jag inte sitta hela natten. fast natten kanske kommer sluta så, vad vet man. hoppas att den börja lägga sig, igen. den som nästintill var borta. och så kom den tillbaka. tur man har hostmedicin kvar.

ska på återbesök på sjukhuset på onsdag. så kanske ska fråga den läkaren. ska då memorera när han fick hostmedecinen utskriven. och fråga om han har nått råd i alla fall. han är ju ändå en läkare. och även en läkare som är riktigt bra. hade han både på 45:an och 44:an. han förklarar bra, svarar på frågor och så vidare. helt klart en läkare jag är nöjd med. inte för jag träffat så många. men det finns de som är tokstressad och pratar ett språk som man inte förstår. dock så har jag inte träffat på den sist nämda men vet att det finns såna oxå..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0