Vårmässan.

jag shopade fyra te'er på vårmässan idag. dock blev det bara svart te. hittade inget bra rött, och grönt är inget för mig. blev sorterna; Prins, Äppelkaka, Herrgårdsblandning, Skansenblandning. Alla lukta muma ;) så ska bli gott att dricka. sen köpte jag en strutgodis. en langos till lunch. fick en dusch i cola oxå. skulle öppna den och kan säga att den var "lätt" skakad. och först fattade jag inte vad som hände. så blev lite blöt, om man säger så.. edwin fick fem par strumpor oxå, halksockar så han inte ska ramla så mycket ;) fast dock har han inte strumpor på sig hemma. han drar av sig dem på en gång vi kommer innanför dörren, typ..

och det första vi ser när vi kommer på vårmässan är byggare bob. vilket var en konstig filur, tyckte edwin. han kollade på han och förstod nog inte riktigt. sen kom mumin oxå. lika fasinerad av honom var edwin. sen såg edwin barn med balonger som han sprang efter. kollar inte bakom ryggen om nån följer efter utan drar bara iväg. mamma fick tag i han och satte han i vagnen och kom tillbaka. jag stod i bankomatkön, och hon passade edwin medan.

sen så fanns det en lekhörna oxå. eller snarare en ö ;) med lite bord, pallar och stolar. lite leksaker, och barnmöbler helt enkelt. bra gjort i alla fall. fanns en ubåt där med massa gubbar osv. som barnen fick leka med. men det enda är att edwin trodde att det bara var han som fick. så edwin tog bort händerna på en pojke där och tänkte ta hans saker som han höll på med osv. fick säga till han ett par gånger. men avledde det lite lätt med en penna. så edwin fick pennan, som han själv så fint hade lagt dit i ubåten. men det hjälpte inte länge så vi gick därifrån och vidare in i röran av folk.

gick tillbaka några gånger i denna "barnö". så edwin fick sträcka på benen och leka runt. en gång kom en "dam" och ledde en liten sångstund. var lite roligt ;) edwin hittade balonger där som han lekte med. men det roliga var att han sparka på dem när han böjde sig ner och skulle ta upp dem. så balongen åkte iväg och edwin sprag efter. inte koll på folk som fick väja för han, och mig springandes efter. upptäckte barnlandet oxå med hoppborgar osv gjorde han. drog dit två gånger och då fick jag nog igen så då blev det vagnen och ett varv runt igen.

byggare bob stötte vi på många gånger som vi blev tvungen att kolla på. och mumin, men såg bob x antal gånger mer.. kollade på matscenen oxå. en gång var jennie där från sveriges mästerkock. hon går tydligen sista året i gymnasiet men grymt bra är hon. behaglig röst att lyssna på och personlig. såsom det ska vara. kommer helt klart bli känd ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0