Äntligen en tid.

imorgon ska jag äntligen på vårdcentralen. och kolla min fot, eller snarare fotled. alltså såret jag har där. har ändå varit en knöl sedan 6 dec. och "öppet" sår sedan den 10:e dec. det är lääänge det. tycker i normala fall så ska ett litet sår läka på den tiden. men har stött i det osv. så beror väl på det. sedan så den hårda saken jag har på insidan trycker säkert oxå emot så det inte läker riktigt. för den rör sig säkert när jag rör mig och öppnar då upp såret igen.

trodde det skulle vara bra nu då jag inte haft något plåster sedan i söndagskväll. men imorse kände jag. var bland annat blött. så jaa, jag fick nog och ringde in. dock fick jag vänta sex timmar! om inte mer på att få en telefontid. men men.

nu har jag min tid imorgon. för att visa upp såret för en sköterska. halv nio på morgonen. som sagt en sköterska jag ska träffa. men min fundering ligger i om hon kommer kunna göra något åt saken, eller om det är en läkare som måste greja.?. det märks imorgon om inte annat.

hon jag pratade med sa att det är normalt att man får en infektion (eller vad hon nu sa) att det blev rött, varmt osv. i huden. är bara ett bevis på att det gör sitt jobb, typ. men att jag kanske behövde hjälp med att göra rent eller vad hon sa. kanske tömma mer, då det fortfarande är en knöl. får väl som sagt se imorgon vad som händer.

Kommentarer
Postat av: Raggaranki

hoppas det går bra :)

2011-12-28 @ 18:15:01
URL: http://raggaranki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0