Dagens schema.

idag är det effektiv dag för att man ska kunna ta det lugnt ikväll. det ska tvättas då torktummlaren inte ville funka sist. så jag ber innerligt att den funkar nu. men den startade normalt i alla fall, då jag testade den. dock så hör jag massa från tvättstugan så hoppas ingen varit där. det märks när jag kommer ner igen.

sedan så ska det städas. göras pannacotta. vilket jag ska göra när jag kommer upp ur tvättstugan igen. hackas salat. jag och edwin ska få en dusch/bad. skinkan griljeras. maten förberedas. tömma kameran, så nya fina bilder får plats. börja packa inför morgon. fylla på kattmat i burken. säkert något jag glömt. men massa saker ska göras.

men kommer bli så mysigt senare. uppesittarkväll med bingolotto. och massa hembakat julgodis. jag höll på med det till tolv inatt. det är paketeringen som tar tid, eller snarare att det ska få rätt konsistens så man kan pakitera. kolan blev nog lite lös men så god blev den. satt och virade runt papper på varje enskilda bit, det tog ett tag ska jag säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0