Sov unge.

för andra dagen i rad vaknade edwin halv sju. igår var det ändå dagis och jag själv skulle iväg. så det var bara extra mysigt att få längre tid på morgonen. men imorse, gäsp säger jag bara. om man är van att kliva upp typ halv tio på de dagar han inte går på dagis så tar det emot att kliva upp halv sju. det är ändå tre timmar.

edwin fick välling den tiden. jag själv tog kudden, slog igång tv´n och lade mig i soffan. och typ halv sov medan edwin kollade på tv och lekte lite smått runt omkring mig. vid nio så började jag vakna till på riktigt. så då slog jag igång datorn, och fixade frukost.

och sedan att han inte ville sova middag efter flertal försök i hans säng, i vår säng, på soffan osv. så ville han helt enkelt inte. han bruka inte direkt sova middag när han är hemma eftersom vi sover så länge. men idag behövdes det då när han klev upp halv sju. men som sagt han ville inte.

så när pappan i familjen for iväg på ica och handlade till middagen. så däckade han i soffan. jag lade mig själv i andra änden och så delade vi filt. vaknar av att maten är klar. och fick då väcka edwin. och det var ingen glad edwin som vaknade då. men efter en stunds grinade så vaknade han till riktigt och åt sin mat. då blev han på jätte bra humör.

och nu ligger han i sin säng igen och ska sova för natten. och har ännu inte somnat efter en ca 30 min.


Kommentarer
Postat av: Erica ~Zackarias 090814~ ~Alexander 100725~ ~Bebis bf 26/4 2012~

Jag köpte 98-104 till Alexander och 110-118 till Zackarias. Lite för stort men dom växer ju.

2011-12-02 @ 22:19:35
URL: http://blendshes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0