Klart.

nu är maten förberedd tills imorgon. gjort potatissallad. dock så var kaprisen slut på ica maxi. så jag hoppas den blir lika god utan. sen lade jag det halv tinade köttet i marinad. det får helt enkelt tina med marinad runt sig. tror det ska funka det med. det märker vi imorgon om inte annat ;)

sen fundera jag på om man ska köpa en liter jordgubbar imorgon. bara för att ;) edwin och jag ska äta matjesill till lunch. dock så äter jag som sagt inte fisk. men ska ändå testa. bara för att. får ta mycket sås, gräddfil med gräslök. och så ny potatis. kommer nog bli bra.

sen har jag ingen aning vad vi ska göra imorgon. mer än att grilla :P och ingen aning vart, om det blir bara vi hemma eller om det blir med mer folk och kanske till och med nån annastans.. om det bara blir vi måste jag kolla läget på kolen, om det börja ta slut eller ej.. men det fixar sig imorgon.

nu ska jag ta mina händer som luktar marinad, än hur många gånger jag tvättar dem med tvål och diverse saker så går inte lukten bort.. i alla fall ska lägga mig och sova. eller lösa korsord först, se tv och sen sova..

God Natt på er alla!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0