Funderingar.

roligt då? njää. ett barn på edwins dagis. ligger hemma med hög feber. de hade varit in igår på vc och på den tiden de hade varit därinne så fylldes väntrummet av just barn. dock så kan det vara olika anledningar, osv. och de fick till svar virus.

jipiho. sa jag när jag läste det på facebook. då vet vi hur vår situation kommer se ut, OM edwin drabbas. funderade starkt på när jag läste det att packa en väska, på i fall. glömde liksom allt viktigt förra gången. så hoppas innerligt att edwin håller sig frisk och kry. var längesedan han var sjuk, vilket min teori är sådan att han kommer klara sig. hoppas på det. sen så kanske inte hans avdelning är drabbad, dock så var det massa barn från andra avdelningen därinne idag. fast samtidigt skulle de inte släppas in om de inte var en "frisk" avdelning. vet hur avdelningarna isoleras när det går typ magsjuka.

men ni kanske förstår min oro, eller hur man säger. ska nog fråga imorgon för säkerhetsskull. men om han nu skulle vara smittad är han nog redan det. men men. hoppas som sagt att han klarar sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0