Kryssning?

kryssning den 24:e maj?? det är frågan det. är många saker som måste klicka. det första är att jag får ledigt, men tror att det inte är några problem. och det viktigaste är om man får någon barnvakt. inte för att M ska med men han ska jobba. så måste ha en barnvakt påfall han skulle jobba eftermiddag/natt. är ett stort gäng (enligt mina ögon) som ska åka. inte för jag känner många men skulle bli kul att åka ändå.

om vi köper en bil så blir det ingen semester iår. stockholm, den helgen då det är bröllop. och kanske någon djurpark i närheten. sedan så funderar jag på att dra med edwin på en kryssning i sommar. men vill så fall ha med någon mer. inte för jag tror det blir jobbigt. men det är snarare det att jag vill ta mer mat av buffén. så då ska man kånka med edwin och allt när man gör det. det rimmar inte riktigt i mina öron. kanske låter som en bagatell. tror bussresan kan vara lite jobbig. men tror jag har löst det med ett inköp av en bärbar dvd och lite andra saker som kan roa. och på hemvägen tror jag han kommer spendera mesta delen bakom sina ögonlock.

men åter till frågan om det blir kryssning den 24:e maj. om jag åker nu så har jag i alla fall gjort något i "sommar". sen så känner jag att jag vill åka iväg. alltså ett litet miljöombyte. hade roligt sist, så lär vara roligt denna gång oxå. måste svara innan måndag helst, men kanske på tisdag möjligtvis oxå. då måste bokningen in. så gäller att tänka snabbt och fixa snabbt. men får ta tag i det imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0