Gatufesten 2012 - Torsdag

fick väcka min kära M imorse då jag tyckte det var dax att åka. först byta bil till våran egna, men tvätta de båda först. sedan ner på stada. och försöka hitta en parkering. chansade vid navet och vi hittade en på en gång. me like :) i med pengar och gick och kollade runt. stannade vid himlabadets ställe och edwin fick en ballong och tatuering. och sedan målade han i en av deras målarböcker. som han fick med sig hem. även att vi såg uttern och gick och kollade på han på nära håll. till och med att edwin tordes ge han en kram. var lite roligt. träffade även sötnos. en liten drake, som en "trollkarl" sitter på. sötnos var rätt så spännande hon oxå.
 
valde att äta nästan på en gång. nachotallrik till oss vuxna och pannkaka till den lille. gott tyckte edwin som snodde x antal chips från våra tallrikar och ville smaka majskolv. att han gillar det så mycket. det fastnade i hans tänder, mellan antar jag. vad han blev söt när han försökte få bort det. och han lyckades rätt fort ändå. innan jag hann reagerat att det satt fast majs mellan tänderna på honom.
 
efter vi ätit gick vi en sväng men kom inte så långt förrän Lea kom springades och sade "buuu". vi bestämde att ses senare då de skulle gå och äta. vi tänkte ta oss en sväng om. fast inte in på tivolit då det var målet med Lea, syrran och mormor.
 
kom inte så super långt då vi gled in på åhlens och jag köpte den dära skjortan jag klämde på igår kväll. till edwin på rean. som han ska ha på bröllopet i augusti. en kortärmad som går i ljusblått, och lite andra färger. snygg är den i alla fall. köpte även en t-shirt som passade i färgen på hans shorts då han hade sölat festis över hela tröjan. så vi bytte tröjan på en gång i affären efter jag betalt den. passade även på att gå in på apoteket och köpte alcogel som man kan ha i handväskan och även någon gel som man kan sätta på bett. för mina myggbet håller på att göra mig tokig.
 
fyllde på med pengar i parkeringsautomaten och så gjorde edwin en överaskning i blöjan. så bara att byta i vagnen. gick smidigt och fort. gillar det. teamwork och idérikedom. gick in i daltoontältet och träffade på de som precis var klara. tajming igen, me like :)
 
gick till tivolit. jag och syrran delade på ett åkband på 6 turer. så lea och edwin fick åka tre var. de började med luftballongerna. och det gillade edwin. spännande. och sedan gick de till bilarna. vilket edwin åkte igår oxå. men det var oxå roligt. men edwin råkade, eller vad han gjorde, ta lös sig från spännet runt. men kan säga att den behövdes inte. så två varv försökte han sätta fast den igen vilket inte riktigt gick. sedan gav han upp och njöt av åkturen.
 
sedan gick de till masken (som jag säger, larv enligt lea). och lea var lite nervös inför den. edwin tyckte det skulle bli kul då han ville åka den igår redan. jag satte fast de lite väl hårt. i alla fall för leas del. frågade om det gick bra men hon svarade mig "det är lite tajt" men fick inte upp så hon fick så snällt sitta så.
 
när de väl åkte så blev jag lite orolig att edwins solhatt skulle åka av. var så roligt att kolla. edwins mun var som en fågelholk då det gick neråt. skrattade åt honom. han tyckte det var kul och lea slutade vara rädd. och det var nog tack vare edwin. att han inte blev rädd utan skrattade och var glad. då släppte det för henne. vilket var tur.
 
vi gick runt lite på tivolit. spelade på ett chokladhjul men vann inget, så klart men hoppas kan man. edwin fick dra i ett snöre och fick en brun liten björn denna gång. han fick även en sluch. vilket mamman eller pappan knappt fick smaka av. tok unge.
 
gick sedan ett varv innan vi avslutade vid fontänen i vängåvan. edwin fick leka runt med lea. och så klart ramlar han på gruset och slår upp sin hand igen. och ena knät. fast kom mest blod på handen. så tur jag hade med plåster, kanske inte bilplåstrena men vanliga tråkiga. de fick duga i alla fall. och nu innan läggning så tvättade jag rent såren med klorhexidin. svider så klart. vill få slut på den så jag kan köpa mig en alsolsprit som inte svider. vet dock inte om det blev riktigt rent. vet inte om det är något i såret på handen. tänkte kolla mer på den imorgon (fredag). kan vara huden som är hård oxå. får se imorgon (fredag).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0