Mammans tur att vara sjuk.

känt mig halv konstig idag. och efter lunchen, eller snarare på lunchrasten. för det första fick jag inte i mig all mat. matlusten bara försvann. så petade i mig allt utom potatisen. och skämdes då chefen oxå satt på lunch samtidigt som mig. dock så tror jag hon inget märkte.

sedan blev det bara värre och värre. strax efter tre gav jag upp. då hade jag sjukt ont i kroppen, världens huvudvärk, feberkänningar, och frös. och jag bruka inte frysa så lätt då vi är ute. frös även inne då ett fönster var öppet så fick fly rummet till ett annat rum.

hämta edwin på dagis, tidigare då så klart. och han själv hade bajsat lös två gånger på en timme. så han var väl kanske inte den kryaste. men jag anser att han fortfarande är pigg. så jätte sjuk är han direkt inte.

traskade hem. tog febern det första jag gjorde när jag kom hem. 38,3 visade den. lade min mobil på laddning då den dog när jag gick från jobbet. ringde M. som då var på väg hem då han hade ont i huvudet. han skulle testa lägga sig någon timme och se om det blev bättre.

ringde även mamma. och frågade om hon hade någon mat hemma åt edwin. då jag inte pallade att göra någon mat. och hon skulle kolla, trodde hon hade någon bytta. hon ringde upp och fann ingen men stod då och stekte en lax till edwin, och kokade potatis.

jag själv lade mig en snabbis i sängen. men insåg att ingen av oss hade koll på edwin. så jag tog mitt pick-och-pack och lade mig i soffan istället. med två filtar på varandra frös jag ändå. gruvade mig de gånger jag blev tvungen att kliva upp ur soffan.

mamma kom med mat åt lillen. så han fick sin mat och jag låg i soffan och slappade, halv sov, eller vad jag nu gjorde. M åkte på jobbet igen då han könde sig piggare. bad och täcket, vilket jag fick. men ändå frös jag. två filtar och ett stort täcke. helt sjukt vad man kan frysa.

jag barnsäkrade köket. så man kunde få ligga i soffan i fred. på med sladden runt handtaget till kyl och frys. bort med grejor från spisen. sedan kom problemet det dära med skafferiet. men kom på den bästa idén. rullade dit vagnen och låste hjulen. inte en chans att edwin skulle lyckas tas sig in.

edwin åt ett bra tag. han fastnade väl i tv´n ett par gånger :P när han väl var klar så passade jag på att kolla min temp. 39,3 denna gång. så två alvedon och ner under filtarna igen. sen dröjde det inte så länge innan jag började flyta bort istället.

jag må säga att jag har en väldigt duktig son. har nämt tidigare att han hostar så han spyr. han smet in på toa utan att jag såg det. sedan hörde jag hur han spydde. skyndade mig så gott det gick. och där stod han och spydde ner i toan. så lilleman hade lyft upp toalocket alldeles själv och så spytt. det kallar jag bra gjort för en två-åring.

så öppnade balkongdörren. hämtade en stol och satte mig. avancerade senare till sängen istället. halv sov medan edwin drack upp min cola. grejade på i sängen. vaknade när M kom hem med yoghurt och diverse andra saker.

nu känns det liite bättre. svettas inte lika mycket längre. men har hosta. edwins hosta, som jag säger det. känner att slemet sitter låångt ner och omöjligt att få upp. och hur det kan rossla till i ena "lungan". så ber innerligt att det inte är lunginflammation jag kommer att åka på. fast då borde jag känna mig ännu mer sjuk (om det nu går). sen så läste jag lite om det och det skulle då göra ont att andas djupaandetag, och ont att hosta. så får avvakta. kan vara bättre imorgon. vilket jag hoppas på.

Kommentarer
Postat av: Angelica - Mot min smala lycka!

SV; okej :) hehe!

2012-03-07 @ 10:47:26
URL: http://motminsmalalyckaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0