Beställt.

Nu har jag skickat iväg order för lite saker.
 
Diabetesväska med plats för lite allt möjligt. Dock valde jag en med skönhetsfel men en tråd eller an felsydd lapp stör jag mig inte på. Dragkejan och andra funktionssaker skulle vara som på den "riktiga"
 
 Bilder lånad från http://diabeticdesigned.se/butik/diabetesfodral-diabetic-designed/limegront-diabetesfodral-aviva-nano/
 
Och så köpte jag det jag var ute efter. Kylfodral. Och det två stycken. Sjukt smart sak. Behöver endast vatten för att kyla och det håller sig kallt i ett dygn. Perfekt till sommaren, både bad och andra saker då insulin ska med. Och sommarens ev resor. Turkiet blir det definitift.
 
Bild lånad från http://diabeticdesigned.se/butik/kylfodral/kylfodral-for-insulin-2-pennor/
 
Köpte även lite slytande socker. Funderar på att ta med det istället för Glukagon-sprutan då vi ska utomlands i sommar. Läste någonstans att en familj gjorde så då de aldrig behövt använda sprutan. Och om man har koll på läget så ska man inte behöva anväda den heller. Och så mycket smidigare att ta med flytande socker istället för stora läskiga sprutan. Får se vad teamet säger. 
 
Bild lånad från http://diabeticdesigned.se/butik/flytande-socker/flytande-socker/
 
Och så två olika druvsocker beställde jag åt Edwin. Den ena påsen, coolmix finns bara på denna sida. 
 
http://diabeticdesigned.se/butik/singelpackat-i-pase/coolmix/
 
http://diabeticdesigned.se/butik/singelpackat-i-pase/fruktmix/
 
 
Sedan på en annan sida fick jag beställa en skyddspåse, eller snarare två. Och det eftersom Edwin har pennor med elektronik i sig. Ett korttidsminne, kommer ihåg den senaste insulindosen. Han har en NovoPen Echo.
 
 Bild lånad från http://www.romalore.com/artikel/duo/duo-skyddspase/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0