Dag 40.

Tema Hemma.
 
040. 5 saker som aldrig kommer in i ditt hem
 
Just nu är jag väldigt anti furu, och saker som allmänt är trä-färgad. Nu vet jag att man kan måla om de sakerna, såsom denna stol.
 
Bildkälla www.glosbomobel.se 
 
Och just nu kommer inte en enda möbler in i vårat hem. Så enkelt är det. Om en kommer in åker en annan ut. Vi ska göra pss av med den enorma kattpellaren vi har då katterna knappt använder den. Händer mer och mer sällan att den används. Och om den åker ut kommer vi få "massa" yta i vardagsrummet. Men funderar på att köpa en liten mindre för de måste ändå ha någonstans att klösa.
 
Jag är liiite anti gamla saker. Men vissa saker vill man ändå ha. Sådana saker som är snyggt eller som jag redan har någon del utav. Eller har en historia, och då en personlig historia. Till exempel någon tavla vi har som M´s morfar fick då han gick i pension. Eller tavlan min morfar har målat, etc. Sådana saker tycker jag om. Fick en skål nu som M´s mormor och morfar fick i bröllopspresent. Den står så fint på köksbordet nu. 
 
Sen har jag väldigt svårt att komma på saker som inte kommer hem till oss. Jag är öppen för förslag på diverse saker, och vissa saker kan man göra om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0