Melodifestivalen 2014.

Det jag tror. Och jag tänker lite längre, såsom vad som kan slå i Eurovision. Men det ska sägas jag är inget geni. Och jag har haft fel förrut. Jag hade helt fel om Loreen och hennes Euforia, trodde inte att hon skulle vinna melodifestivalen och trodde absolut inte att hon skulle vinna Eurovision. Bara där visar det min kvalite, haha. Men kul att skriva ändå, och kul om man får någon av sina favoriter i Eurovision. Men samtigt "bryr" jag mig inte vem som vinner. Tycker ändå det var dålig kvalite på låtarna iår, men ändå tycker jag det är en hyfsad final. Hur det nu kom sig. Låtarna växer. Speciellt om man hör de flera gånger. Det ska nämnas att kvaliten på videorna inte är den bästa. Ni får söka själv om ni inte nöjer er.
 
Anton Edwall - Natural
 
 
Kanske. Anton är alltid Anton. Så klart låten är bra men tror det inte låten är något för Sverige att föra vidare, tyvärr. Kom tillbaka nästa år med en låt i stilen från förra året :P 
 
Ellen Benediktson- Songbird
 
 
Nej. Väl en halv bra låt. Mäktigt med alla lampor som tändes. Men lite för liten fart för min takt. Nog med jag kan gilla ballader också men absolut inte en sådan mesig. Kan nog vara skön att lyssna på i vissa lägen men inget för Sverige att föra vidare.
 
Alcazar - Blame it on the disco
 
 
Jaa! I like it. En möjlig vinnare i mina ögon. Kan få presentera sverige. Och tycker låten är ännu bättre än när de var i deltävlingen. Glitter kan man då inte säga nej till heller :)
 
Oscar Zia - Yes we can
 
 
Kanske. Häftigt med skärmarna. Men härmas lite, så det blir lite fjantigt på grund av det. En låt som kommer sätta sig på hjärnan, och troligtvis tjatas på radion. En Anton Edwall-kopia by the way.
 
Linus Svenning - Bröder
 
 
Nja. En bra låt. Men jag gillar inte denna typ av musik heller. Så klart den är bra men tror det inte är något som kommer gå så långt i Eurovision. Till och med att den knappt kommer vidare i kvalet som komma skall. Blunda och lyssna på texten så väldigt powerfull-text. 
 
Helena Paparizou - Survivor
 
 
Ja. En låt som sätter sig i skallen. Precis som hennes My number one i Eurovision för en herrans massa år sedan. Kan tänka mig henne som en vinnare.
 
Yohio - To the end
 
 
Nja. En barnfavorit och kommer få många röster på det precis som förra året. Men tror det inte är något för Sverige att föra vidare. Dock så är han en väldigt bra förebild, så kan vara bra att föra vidare just det. "Att var sig själv". Men har lite svårt för honom, men en rätt okej låt. Fast det borde vara en bonus att han kommer från denna stad, men tja jag vet inte. 
 
Sanna Nielsen - Undo
 
 
Nja. Jag gillar låten. Men inget jag tror det skulle stå sig bra. Jag kommer på mig själv att sjunga med. Och en bra röst har hon, ingen tvekan om det. Men som sagt, inget jag tror kommer stå sig så bra. 
 
Panetoz - Efter solsken
 
 
Nej. Men massa digg. En helt ny Dansa-Pausa-Låt. Så kommer så klart bli populär. Men inget jag hoppas gå vidare. Men som sagt en bra låt. Och svenskalåtar har jag inte lite svårt för att skicka vidare, det ska vara på engelska. Lättast så :P
 
Ace Wilder - Busy Doin' Nothin'
 
 
Jaa! Helt klart en värdig vinnare i mina ögon. Gillar refängen och melodin. Tror, och hoppas, att hon kan gå långt. 
 
Så summasumaru hoppas jag på Ace Wilder, Alcazar eller Helen Paparizou. Så får se om det blir någon av de tre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0